Loading...

 21.12.2024 - 5.1.2025 sklad a kamenná prodejna uzavřena. Expedice objednávek znovu začne od 6.1.2025

Silikonová forma na čokoládu prasátka - Silikomart

Silikonová forma na přípravu 15 bonbonků ve tvaru prasátek s různými výrazy. ... Další popis
Naše cena s DPH
206 Kč
Skladem více než 10 ks
ks

Podrobný popis produktu

Veselá forma na přípravu bonbonků ve tvaru roztomilých prasátek. Forma je nepřilnavá a pružná, takže z ní prasátka vždy snadno vyloupnete. Připravíte v ní šestnáct prasátek, které můžete sníst jen tak, nebo použít jako dekoraci na dort. Formu můžete mýt v myčce. Rozměry jednoho prasátka jsou 3,5 x 3,2 x 1,5 cm, objem je 120 ml. 

Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:

Tato opravdu veselá forma se hodí jak na neplněné čokoládky, tak i na výrobu pralinek. Pokud se použije jen na čokoládu, tak na zaplnění celé formy jí budeme potřebovat 150 g. Na výrobu pralinek méně, záleží, jak silně potřeme stěny a kolik bude náplně. Čokoládu je zapotřebí před použitím rozpustit a temperovat. Velmi doporučuji hrnec s dvojitými stěnami, mezi které se vlévá voda. Ale dá se rozpustit v klasické vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě. Čokoládu nasekáme nebo nalámeme na menší kousky, zhruba 2/3 z celkového množství za častého míchání pozvolna rozpustíme při teplotě zhruba 45°C a odstavíme ze zdroje tepla. Přidáme zbytek čokolády, necháme ji rozpustit a tím čokoládu temperujeme. Zchlazená by měla mít teplotu od 29°C – 31°C, dle druhu. Bílá čokoláda je připravená k použití při 29°C, mléčná a hořká při 30°C-31°C. Kdo nevlastní teploměr, tak vyzkouší nanést na dolní ret. Čokoláda nemá ani hřát, ale ani studit. Pak formu naplníme, několikrát s ní opatrně „bouchneme“ o desku stolu, tím vypudíme vzduchové bublinky. Povrch jedním tahem pevnější stěrkou setřeme a formu dáme do chladnějšího prostředí. Po dokonalém ztuhnutí čokoládky z formy vyloupneme, jde to velice snadno. Na pralinky rozpustíme čokoládu stejným způsobem, menším kulatým štětečkem naneseme čokoládu v tenké vrstvě na stěny otvorů a necháme ji ztuhnout. Ještě jednou zopakujeme a po opětovném ztuhnutí dáme náplň. Po vychlazení zalijeme čokoládou a tím pralinky uzavřeme. Povrch taktéž urovnáme jedním tahem pevnější stěrkou nebo podobným nástrojem. Po dokonalém ztuhnutí vyloupneme. S formou se pracuje velice dobře a dobře se udržuje. Je ji možné mýt v myčce nádobí. Forma se dá použít při teplotách od -60°C do +230°C. S formou jsem opravdu velice spokojená a proto ji doporučuji. M.F.

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

332 Kč
Skladem
335 Kč
Skladem

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

63 Kč
Skladem
67 Kč
Skladem
63 Kč
Na objednávku 4-8 dní
69 Kč
Skladem
66 Kč
Skladem

Recenze produktu

Napsat recenzi
star 1 star 2 star 3 star 4 star 5
Skvělá, stejně jako ostatní formy od Silikomartu

Ověřený zákazník - je recenze od zákazníka, který daný produkt nakoupil.

Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.

Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.

Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.